با ما در ارتباط باشید

راهنمای جامع سئو برای مبتدیان

آنچه در این مقاله می خوانید:

قبل از شروع ساخت وب‌سایت، توصیه می‌شود ابتدا استراتژی سئوی خود را تدوین کنید. یک استراتژی سئوی خوب، به برخی از موضوعاتی که باید قبل از شروع ساخت وب‌سایت در نظر بگیرید، می‌پردازد. اما در واقع، ما شاهد بسیاری از صاحبان سایت هستیم که پس از راه‌اندازی وب‌سایت خود، به دنبال سئو می‌گردند. خوشبختانه هیچ‌وقت برای شروع دیر نیست و این راهنمای جامع سئو برای مبتدیان به شما کمک می‌کند تا شروع کنید.
سئو

شما به عنوان صاحب وب‌سایت، می‌توانید و باید کارهای زیادی انجام دهید تا بازدیدکنندگان را به وب‌سایت خود جذب کنید. یکی از این کارها، بهینه‌سازی وب‌سایت شما برای موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ و یاندکس است. این بهینه‌سازی، سئو نامیده می‌شود. از آنجایی که ما قبلاً مطالب بسیار خوبی در مورد اصول اولیه سئو نوشته‌ایم، زمان آن رسیده است که بهترین دانش خود را در یک راهنمای جامع سئو برای مبتدیان گردآوری کنیم.

سئو و جستجو به طور کلی

اگر نمی‌خواهید هزینه تبلیغات در موتورهای جستجو را پرداخت کنید اما می‌خواهید ترافیک وب‌سایت خود را افزایش دهید، تاکنون باید متوجه شده باشید که سئو راه حل است. در مقالات زیر، ما هر چیزی که نیاز است درباره سئو و جستجو به طور کلی بدانید را نوشته‌ایم. بنابراین، خواهید فهمید که گوگل چه می‌کند، سئو چیست، چگونه بر صفحات نتایج جستجو تأثیر می‌گذارد و باورهای ما در مورد انجام سئوی خوب چیست.

  1. گوگل چه کاری انجام می‌دهد؟
  2. سئو چیست؟
  3. سئوی درون صفحه‌ای چیست؟
  4. سئوی برون صفحه‌ای چیست؟
  5. نیت جستجو چیست؟
  6. سئوی محلی چیست؟
  7. اشتباهات رایج در سئوعناصر صفحه نتایج جستجوی گوگلاسنیپت چیست؟
  8. سئوی جامع چیست؟
  9. سیگنال‌های رتبه‌بندی چیستند؟
  10. عبارت جستجو چیست؟

Yoast SEO: افزونه نهایی سئو برای وردپرس

پس از تدوین یک استراتژی سئوی جامع، برای دستیابی به اهداف خود به ابزارهایی در وب‌سایت نیاز خواهید داشت. Yoast SEO این ابزارها را ارائه می‌دهد. ما هم نسخه رایگان و هم نسخه ممتاز با ویژگی‌های هوش مصنوعی مانند Yoast AI Optimize! را ارائه می‌دهیم. بنابراین، می‌خواهیم توضیح دهیم که افزونه ما چه قابلیت‌هایی دارد و همچنین چه کاری باید خودتان انجام دهید.

  1. Yoast SEO چه کاری انجام می‌دهد؟
  2. چرا باید Yoast SEO Premium را بخریم؟

تجربه کاربری (UX)

تجربه کاربری (UX) بخش مهمی از وب‌سایت است. حتی پس از تکمیل وب‌سایت، باید دوباره آن را بررسی کنید و پست‌های مرتبط را مطالعه کنید. ما به شما توصیه می‌کنیم که UX چیست و چرا بر سئو تأثیر می‌گذارد. آیا بدون دانش قبلی در مورد UX، ترجیح نمی‌دهید به وب‌سایت‌هایی مراجعه کنید که سریع بارگیری می‌شوند، آسان هستند و قابل اعتماد به نظر می‌رسند، به جای وب‌سایت‌هایی که بارگیری کندی دارند و پیدا کردن منو در آن‌ها دشوار است؟

  1. UX چیست و چرا بر سئو تأثیر می‌گذارد؟
  2. دسترسی‌پذیری چیست؟
  3. تبدیل چیست؟
  4. چگونه سرعت سایت بر سئو تأثیر می‌گذارد؟
  5. چگونه سرعت سایت را بررسی کنیم؟
  6. سیگنال‌های کاربر چیستند؟

ساختار سایت

هنگام ایجاد یک وب‌سایت جدید، ساختار سایت یکی از آن عناصری است که باید در مراحل اولیه فرآیند شروع به فکر کردن درباره آن کنید. اگرچه در یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس، می‌توانید بعداً به راحتی تغییراتی ایجاد کنید؛ اما خوب است که یک ساختار سایت مناسب را یک‌باره تعریف کنید. در مقالات زیر که در این راهنمای جامع سئو برای مبتدیان فهرست شده‌اند، شما را در مورد مهم‌ترین موضوعات مربوط به این موضوع راهنمایی خواهیم کرد.

  1. چرا ساختار سایت مهم است؟
  2. اسلاگ چیست؟
  3. برده نان چیست؟
  4. تفاوت بین برچسب‌ها و دسته‌ها چیست؟
  5. لینک‌سازی داخلی چیست؟

محتوا

چرا مردم از وب‌سایت شما بازدید می‌کنند؟ به دلیل محتوای عالی شما، البته! از طریق پست‌های بعدی، همه چیز را درباره نوشتن و بهینه‌سازی محتوای خود یاد خواهید گرفت. اما ابتدا، قبل از شروع نوشتن، باید تحقیق کلمات کلیدی انجام دهید.

متوجه شوید که مخاطبان شما در اینترنت به دنبال چه چیزی هستند و استراتژی کلمات کلیدی خود را با دانش جدید خود تطبیق دهید. تنها اکنون می‌توانید روی آنچه مخاطبان شما می‌خواهند بخوانند تمرکز کنید و محتوایی بنویسید که به همه سوالات آن‌ها پاسخ دهد.

  1. چگونه از تحلیل خوانایی استفاده کنیم؟
  2. کلمه کلیدی چیست؟
  3. تحقیق کلمات کلیدی چیست؟
  4. تفاوت بین کلمه کلیدی و عبارت کلیدی چیست؟
  5. استراتژی کلمات کلیدی چیست؟
  6. کلمات کلیدی دم بلند چیستند؟
  7. محتوای بی‌پیوند چیست؟
  8. محتوای نازک چیست؟
  9. بازاریابی محتوا چیست؟
  10. محتوای اصلی چیست؟
  11. محتوای تکراری چیست؟
  12. چگونه یک پست وبلاگی سئو دوستانه بنویسیم؟
  13. چگونه یک پست وبلاگ را بهینه کنیم؟
  14. مخاطبان شما چه کسانی هستند؟
  15. همه چیز درباره سئوی تصویر چیست؟
  16. برچسب‌های متا چیستند؟
  17. درک برندسازی
  18. سئوی چندزبانه چیست؟

لینک‌بیلدینگ

گوگل از لینک‌ها برای پیدا کردن وب‌سایت شما و محتوای آن استفاده می‌کند. اگر لینک ندارید، ممکن است سخت باشد که سایت شما توسط ربات‌ها مشاهده شود و ممکن است سایت شما به سرعت ایندکس نشود. اگر وب‌سایت شما قبلاً ایندکس شده است، می‌توانید از یک صفحه‌ای که قبلاً ایندکس شده است به محتوای جدید خود لینک دهید. این چیزی است که ما آن را لینک‌سازی داخلی می‌نامیم. اگر وب‌سایت دیگری به وب‌سایت شما یا برعکس لینک دهد، این چیزی است که ما آن را لینک‌سازی خارجی می‌نامیم. همه چیز را در پست‌های بعدی بخوانید و از این دانش استفاده کنید.

  1. لینک‌بیلدینگ چیست؟
  2. متن لنگر چیست؟

موبایل

گوگل اعلام کرده است که تا سپتامبر 2020، ایندکس اولویت موبایل را به حالت پیش‌فرض تغییر خواهد داد. گوگل این کار را انجام می‌دهد زیرا افراد بیشتری از دستگاه‌های موبایل خود برای استفاده از وب استفاده می‌کنند تا هر دستگاه دیگری. وب‌سایت شما باید واکنش‌گرا باشد، به این معنی که به درستی در تلفن‌های همراه، تبلت‌ها و سایر دستگاه‌های دستی نمایش داده می‌شود. در پست‌های وبلاگی بعدی، به شما خواهیم گفت که چه کاری می‌توانید برای بهینه‌سازی وب‌سایت خود برای استفاده موبایل انجام دهید.

  1. سئو موبایل چیست؟
  2. چگونه سایت موبایل خود را بهبود دهیم؟
  3. AMP چیست؟

سئو تکنیکال

در حالی که افزونه Yoast SEO بسیاری از جزئیات سئو تکنیکال را برای شما مدیریت می‌کند، این مقالات قطعاً ارزش وقت شما را دارند. اگر نمی‌دانید که آیا وب‌سایت شما به استانداردهایی که در مقالات مرتبط زیر توضیح داده شده است، می‌رسد یا نه، باید با توسعه‌دهنده یا میزبان وب‌سایت خود تماس بگیرید تا پاسخ سوالات خود را دریافت کنید. اگر می‌خواهید بدانید چگونه وب‌سایت خود را به یکی از آن نتایج منحصر به فرد در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP) تبدیل کنید، پست‌های مربوط به داده‌های ساختاریافته و اسنیپت‌های غنی را حتما بخوانید!

  1. سئو تکنیکال چیست؟
  2. HTTPS چیست؟
  3. HTTP/2 چیست؟
  4. URL کانون چیست؟
  5. شبکه تحویل محتوا (CDN) چیست؟
  6. ری‌دایرکت چیست؟
  7. گوگل بات چیست؟
  8. قابلیت خزش چیست؟
  9. خطاهای خزش چیستند؟
  10. فایل robots.txt چه کاری انجام می‌دهد؟
  11. چگونه صفحه خود را از نتایج جستجو خارج کنم؟
  12. چرا گوگل محتوای من را به درستی ایندکس نمی‌کند؟
  13. داده‌های ساختاریافته چیستند؟
  14. اسنیپت‌های غنی چیستند؟

آنالیز

تا زمانی که این بخش از راهنمای جامع سئو برای مبتدیان را می‌خوانید، احتمالاً از قبل می‌دانید که Google Analytics چیست. اگر نه، مشکلی نیست، ما شما را پوشش داده‌ایم. اگر اصول اولیه را می‌دانید، در مورد برخی از اطلاعات عملی در مورد استفاده از Google Analytics توضیح خواهیم داد. در کنار Analytics، Search Console نیز وجود دارد. هر کسی که یک وب‌سایت را مدیریت می‌کند باید از Google Search Console استفاده کند. این ابزار اطلاعات زیادی در مورد عملکرد وب‌سایت شما و کاری که برای بهبود عملکرد آن انجام می‌دهید، ارائه می‌دهد.

  • ردیابی سئو خود با Google Analytics
    • نرخ پرش چیست؟
    • Google Tag Manager چیست؟
  • آشنایی با Google Search Console
    • راهنمای مبتدی برای Google Search Console

اجتماعی

آیا می‌دانستید حضور شما در شبکه‌های اجتماعی نیز بر سئوی شما تأثیر می‌گذارد؟ ماریکه یک پست عالی در مورد نحوه استفاده از شبکه‌های اجتماعی نوشته است. دریابید که چگونه و چرا می‌تواند به استراتژی سئوی شما کمک کند.

چگونه از شبکه های اجتماعی استفاده کنیم؟

منبع باز

ما در Yoast از توسعه نرم‌افزار با کد منبع باز حمایت می‌کنیم. وردپرس و افزونه‌های ما نیز منبع باز هستند. ما از مشارکت افراد در بهبود افزونه‌هایمان استقبال می‌کنیم و در عوض، بخشی از زمان توسعه‌دهندگان خود را به بهبود هسته وردپرس اختصاص می‌دهیم.

آیا با خواندن این راهنمای مقدماتی سئو، آماده‌اید تا یک متخصص شوید؟

اگر این را می‌خوانید و هر مقاله ذکر شده در این راهنمای مقدماتی سئو را خوانده‌اید، دیگر نمی‌توانید خود را یک مبتدی بنامید. اکنون شما به درک پایه سئو رسیده‌اید؛ احتمالاً لیست کارهای زیادی برای وب‌سایت خود دارید. برخی از کارهایی که در لیست شما است، باید به توسعه‌دهنده یا میزبان وب‌سایت خود واگذار کنید، اما کارهای زیادی وجود دارد که می‌توانید خودتان برای بهبود شانس رتبه‌بندی وب‌سایت خود در نتایج جستجو انجام دهید. اگر نه، در اینجا ایده‌ای از آنچه لیست کارهای شما ممکن است به نظر برسد وجود دارد:

لیست کار ها

  • تعریف یک استراتژی جامع سئو
  • نصب افزونه Yoast SEO بر روی وب‌سایت خود
  • بررسی دسترسی‌پذیری وب‌سایت خود
  • بررسی سرعت سایت خود و تلاش برای بهبود آن
  • پیاده‌سازی برده نان در وب‌سایت خود
  • تعریف یک استراتژی کلمات کلیدی
  • بازنگری ساختار سایت خود
  • تحقیق کلمات کلیدی
  • بهینه‌سازی محتوای موجود برای سئو
  • نوشتن محتوای عالی برای کلمات کلیدی و عبارات کلیدی مناسب
  • تلاش برای ساخت لینک‌ها از سایت‌های دیگر به سایت خود
  • بازنگری اینکه آیا وب‌سایت شما برای موبایل مناسب است
  • تماس با توسعه‌دهنده و میزبان وب‌سایت خود برای بهبود سئو فنی
  • استفاده از Yoast SEO Premium برای سرعت بخشیدن به کار خود و دریافت ویژگی‌های عالی
  • تلاش برای دریافت یک اسنیپت غنی در SERP
  • تنظیم Google Search Console و کار روی توصیه‌های آن
  • کار روی صفحات شبکه‌های اجتماعی خود
  • آخرین مورد، اما نه کم اهمیت: ادامه خواندن وبلاگ ما برای آخرین نکات و ترفندها

در اینجا لیستی گسترده دارید که شما را برای چندین ساعت مشغول خواهد کرد. اما قول می‌دهیم که ارزشش را دارد! برخی از کارها ممکن است سریع انجام شوند، در حالی که برخی دیگر ممکن است بی‌نتیجه به نظر برسند. لطفا به خاطر داشته باشید که هر کاری انجام می‌دهید بر شانس رتبه‌بندی شما تأثیر خواهد گذاشت. از این گذشته، این باید بخشی از استراتژی جامع سئوی شما باشد. اکنون، آماده هستید برای محتوای عمیق‌تر سئو، پس چرا راهنمای نهایی 16 موردی ما برای رتبه‌بندی بالاتر را بررسی نمی‌کنید؟

آیا احساس می‌کنید برای قدم بعدی در تبدیل شدن به یک متخصص سئو آماده هستید؟

ارسال دیدگاه
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
جدیدترین مقالات

فهرست مطالب

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x